Evenementen

Er gaat geen dag voorbij waar niets te beleven is in Callantsoog. Of het nu gaat om een optreden, braderie of een gezellige bingo. Altijd vertier voor jong en oud.

Dineren en Kamperen

Ook in de wintermaanden is het heerlijk om naar Callantsoog te komen. Sta je op de wintercamping van De Nollen dan kun je heerlijk dineren bij Paviljoen8. Natuurlijk ook te reserveren voor alle andere bezoekers van Callantsoog.  Meer weten? Kijk dan op de site van Paviljoen8

Bingo

In de wintermaanden kan men voor toffe themabingo's terecht op Vakantiepark De Nollen. De bingo's beginnen om 20.30 uur en vinden plaats in Paviljoen8.
Zaterdag 7 januari Nieuwjaarsbingo
Zaterdag 18 februari Carnavalsbingo
Zaterdag 11 maart Voorjaarsbingo
Zaterdag 8 april Paasbingo
Reserveren: events@denollen.nl 

Bloeiende Zijpe - April

Het grootste aaneengesloten bloembollengebied van de wereld ligt in de Kop van Noord-Holland. Met het jaarlijkse voorjaarsevenement Bloeiende Zijpe krijg je de kans om extra van dit kleurrijke bloementapijt te genieten met een van de vele workshops de wandeldag of de prachtige fietsroute. 

Kofferbakmarkt - Juli & Augustus

Helemaal dol op het snuffelen tussen andermans waren? Dan is de wekelijkse kofferbakmarkt op het activiteitenterrein van camping De Nollen een echte aanrader. Elke donderdag van 10.00 tot 16.00 uur kunnen liefhebbers hun hart ophalen.

Braderie

 Op het Dorpsplein van Callantsoog is in juli en augustus elke woensdag Braderie. Het gezellige plein staat van 15:00 uur tot 21:00 uur vol met marktkraampjes. Natuurlijk zijn er ook vele restaurants met terras, waar je lekker een hapje en een drankje kunt doen! 

Excursies Staatsbosbeheer Kooibosch 

 

Staatsbosbeheer wandelexcursie Kooibosch Callantsoog

Voormalige eendenkooi met moeras, wilde planten, 

zingende vogels, libellen en prachtige doorkijkjes.

Vertrekpunt en aanmelden: 0224-581281 Camping 

De Nollen, Westerweg 8 Callantsoog.

Kosten: Volw. € 5 en kinderen tot 12 jaar €2,50.


Ku(n)stroute Zijpe aan Zee

Het strand van de gemeente Schagen vormt van in juni 2023 het decor van alle activiteiten van Ku(n)stroute Zijpe aan Zee.