Sport & Spel

Tennis

Ook op vakantie een balletje slaan? T.C. ’t Oghe opent haar poorten graag voor bezoekers in de zomermaanden. Huur een eigen tennisbaan te huren of sluit een aantrekkelijk zomerabonnement af. Ideaal om in vorm te blijven. Gasten van Camping de Nollen hebben korting op baanhuur!

Funsport op het strand

Strandzeilen, kitesurfen, vliegeren, frisbee, bubblefun en beachvolley, het strand van Callantsoog biedt het. Via Lekkeruitwaaien.nl kun je diverse activiteiten boeken voor het gezin of bijvoorbeeld als bedrijfsuitje. 

Zwembaden

Geen weer om naar het strand te gaan? Callantsoog beschikt zelf niet over openbare zwemgelegenheden, maar de dichtstbijzijnde zwembaden zijn te vinden in Sint Maartenszee, Julianadorp, Schagen en Den Helder.

Wandelen

Niets is zo ontspannen als heerlijk wandelen. De omgeving van Callantsoog is daar de uitgelezen locatie voor. Ga op de bonnefooi of kies een van de vaste wandelroutes die starten in en rond het dorp.

Paardrijden

Galopperen over het brede zandstrand. Het lijkt op een scene uit een film, maar in Callantsoog wordt het werkelijkheid. Te spannend? Er kunnen ook gewoon lessen worden gevolgd bij manege Noot door zowel kinderen als volwassenen. 

Surfen

Als er iets is wat je in de badplaats goed kunt, dan is het natuurlijk surfen. Callantsoog heeft namelijk een eigen surfschool. Ideaal voor beginners of gevorderden die graag materiaal willen huren.

Fietsen

Zoek een eigen weg of kies voor een van de vaste routes. Er zijn diverse fietsverhuurders in Callantsoog. Vanaf Paviljoen8 kun je ook dagtochten maken met e-scooters, e-bikes of lopifit steps.